Подготвихме 10 идеи за персонализирани подаръци, с които можете да зарадвате своите приятели и близки. Бъдете оригинални, различни и нестандартни! Идеи, подходящи за всеки празник.

Защо да изберем персонализиран подарък?

Търсите идеалния подарък? Подарете нещо от сърце. Нещо персонализирано. Нещо, което носи вашият почерк и е лично. Бъдете различни и оригинални със своите изненади!

Покажете на получателя на подаръка, че сте инвестирали време и усилия в търсенето на точния подарък за него или нея. Тогава подаръкът ще носи смисъл, ще е далеч по-специален, защото сте проявили лично отношение към празника, вместо просто да купите нещо от първия магазин, на който сте попаднали.

Какво е персонализиран подарък?

Всеки подарък може да се счита за личен, ако виждайки го получателят веднага разбере, че са избирани специално за него/нея. Персонализираните подаръци пък са тези, върху които сме печатали, бродирали или писали име, лично послание и пр. Например, това може да бъде чаша или тениска със снимка за спомен, часовник с гравирано пожелание за получателя или фото пъзел. Дори да е нещо, което е любимо на получателя, това показва специално отношение и грижа.

Какъв ефект имат персонализираните подаръци?

Те напомнят на получателя за вас! Подарък, който не се откроява по никакъв начин, може лесно да се забрави. Със сигурност имате много вещи у дома, за които дори не си спомняте от кого са. Но ако подаръкът е добре измислен и направен специално за получателя, тогава той ще го запази като вечен спомен в сърцето и спомените си. Ето това е силата на персонализираните подаръци. 

Такива подаръци обикновено имат предистория и напомнят за споделен миг. Ваше място, ваша песен, обрещение и пр. Целта им е да предизвикват приятни спомени. Ако са предназначени за ежедневна употреба, тогава ефектът се усилва. Освен това, персонализираните подаръци ви помагат да се откроите от тълпата и рутината на клишетата. Кой иска скучните подаръци? Никой. 

Сладкиши, дрехи или бижута са много често срещани подаръци. Много хора избират такива подаръци и не губят време да помислят или създават нещо оригинално. Същевременно, един подарък, който носи името на получателя, е много по-вероятно да го трогне и разчувства. Защото… Това е неговият подарък. Специално изработен в негово име.

10 Идеи за персонализирани подаръци

Сега е ред да ви предложим 10 идеи за персонализирани подаръци, с които да направите добро вепачтление, да предизвикате усмимвка, а защо не не и океан от емоции. 

Преживяване, свързано с хобито на получателя

Признаваме, че това е най-добрата възможна идея. Какво се изисква от вас?

Помислете добре какво обича той/тя. Дали има хоби или иска да стартира такова? Дали се интересува от по-артистични теми, изкуство или точни науки? Дали предпочита да си почива или иска да бъде авантюрист? Отговорете си на тези въпроси и поднесете преживяване, което съответства на желанията на празнуващия. Ако не сте сигурни дали подаръкът ще се хареса, можете да закупите ваучер предварително, а да оставите на него/нея да избере точното преживяване.

Персонализиран аксесоар или облекло, изработени от вас

Допълнителна радост на получателя може да донесе фактът, че не просто сте купи нещо, но и сте изработили подаръка и сте вложили време, усилия и внимание. Какво по-хубаво от това да демонстрирате своите творчески действия, украсявайки подаръка. Това е лесно за организиране – просто закупете предмет (тениска, обувки, аксесоар) и ги нарисувайте с правилната текстилна боя. Така ще поднесете нещо различно, което е 100% уникално и създадено специално за получателя.

Карикатура

Карикатурата е много разпространен персонализиран подарък, който всеки цени! Хубавото при нея е, че тя събира в една картина всичко, което човекът обича най-много. Нарисувайте го с любимия домашен любимец, хоби, работа или всичко, което ви напомня за него/нея. Пресоналното отношение тук се проявява много изразено!

Подложка за мишка с любим герой

Нещо по-практично е подложката за мишка, която можете да персонализирате. Добавете към нея любим герой от филм, сериал или изпълнител. Ако подарявате на фен на видеоигрите, добавете подобна визия. Това е подарък, който той/тя ще вижда всеки ден.

Албум с общи снимки

Инстаграм е добра идея, но снимките, поднесени по формата на фотоалбум, са много по-лични. С този подарък вие каните “спомените” в дома на получателя и ги поднасяте под формата на най-личния и персонализиран подарък от мигове на споделено щастие.

Портрет на домашния му любимец

Това също е страхотна идея! Картината, изобразяваща домашен любимец, е добра идея, защото е нещо различно, оригинално и неочаквано. Открийте артист, който се справя добре с този тип протрети и изобразете най-добрия приятел на човека.

Постер с лика на получателя

Това е забавен персонализиран подарък, който ще предизвика усмивки! Направете колаж, в който той/тя е звездата. Изобразете любимия човек като модел на корица на модно списание, политик, звезда на Плейбой, филмов герой или изпълнител. Идеите са безброй!

Дърворезба с пожелание

Дърворезбата също е добра идея. Изберете подходящ материал и добавете своето пожелание. Може да добавите не просто честитка за рожден ден, но и някакво лично послание, което остава между вас двама ви. Запаметете го с непреходността на дървесината.

Гравирани комплекти

Друг персонален подарък са гравираните комплекти от посуда, бижута, ножове и какво ли още не. Така можете да съчетаете покупката на предмет за подарък и да я направите още по-лична.

Персонализиран подарък с пожелания “За теб”

Друга страхотна идея за персонализиран подарък са предложенията от колекция “За теб” - книжки с 30 карти за дописване:

Това са 3 предожения от карти с пожелания, които варират спрямо получателя. Личният ефект тук е в дописването на картичките. Всяка от тях започва със специално изречение, което вие довършвате. И най-страхотното е, че това прави подаръкът напълно уникален!

“За теб” е уникален и сантиментален подарък за най-скъпия човек, с който споделяш своите чувства и емоции по много специален и стилчен начин. Това, което се изисква от теб, е да попълниш картите с твое лично послание, с което създаваш сам перфектния подарък. Имаш началато. Ти само довършваш изреченията. 30 лични, трогателни или забавни послания, създадени с любов.

Индивидуалните подаръци привличат вниманието на празнуващия и правят повода специален!  Създайте специална връзка с помощта на персонализирани подаръци! Специалните емоционални елементи в подаръка помагат за изграждането на по-топли и дълбоки взаимоотношения между хората. Те карат получателя да се чувства оценен и обичан. Това са емоции, които със сигурност искате да предадете!