Копаене с багер

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

В категория "Копаене с багер" можеш да намериш идеалния подарък за любителите на тежките машини, автомобилните фенове, любителите на offroad преживявания и хората с чувство за хумор.

Копаенето с багер е уникално и вълнуващо занимание, което предоставя на участниците възможността да управляват тежки машини под ръководството на опитни инструктори. 

Работата с багер, включва овладяване на управлението и разбиране на принципите на изкопните дейности. Получателят на ваучера ще има възможността да се научи как да управлява стрелата, рамото и кофата на багера, а също така как да маневрира машината при дейности като копаене, повдигане и изхвърляне.

Това ще му позволи да изпита силата и прецизността на подобен тип строителна техника, докато изпълнява различни задачи.

Екипът ни от опитни инструктори с ентусиазъм ще сподели своите знания и опит. Те ще предоставят персонализирани инструкции и съвети на участника, които ще му помогнат за гладкото и безопасно протичане на работния процес с багер.

В повече от нестандартната ни категория "Копаене с багер" предлагаме разнообразни ваучери, които осигуряват достъп до професионални преживявания с багер на строителни обекти или в пригодени за целта приключенски площадки. 

Получателят на твоя подарък ще има възможността да избира от няколко варианта тежки багерни машини, отговарящи на различни предпочитания – голям комбиниран багер, мини верижен багер или челен товарач, наричан още бобкат.

Копаене с Багер

Какво представлява комбинираният багер?

Копаенето с истински комбиниран багер буквално може да бъде синоним на чистата радост от превръщането на детската мечта в реалност. 

Само си представи как получателят на твоя подарък е притежавал багер играчка като малък и изведнъж се качва на истинска вдъхваща страхопочитание машина…Гарантираме ти, че вълнението в очите му ще бъде повече от невероятно.

Комбинираните багер са сред най-популярният вид техника на всяка строителна площадка, но и най-популярната играчка в детските магазини, щом детето заяви желанието си да има багер.

В реална среда тези тежки машини изпълняват редица работни дейности като копаене на изкопи, вертикална планировка, разчистване на сняг и много други. 

Комбинираният багер се придвижва на собствен ход и освен с кофа за копаене, разполага и с товарачна уредба. Също така, машината има възможност за достатъчно товароподемност и може да се използва вместо кран за повдигане и преместване на тежки товари.

Копаене с Багер

Какво представлява мини багерът?

Миниверижният багер е малко по-различен от комбинирания, най-вече заради малките си компактни размери, поради които често бива използван за извършване на работни дейности в строителни обекти с ограничено пространство.

Той също се движи на собствен ход, но с гумени или метални вериги. Надстройката е съставена от компактна кабина с противотежест и работни органи. 

Като при всеки багер, работните органи включват стрела, рамо (наричано още носач или ръкояд) и кофа.

 

Какво представляват мини челните товарачи (бобкат)?

Мини челният товарач се задвижва на собствен ход от гуми като комбинирания багер, но на размери прилича повече на мини верижния багер. 

Тази компактна, универсална и маневрени машина се използва в редица индустрии от  строителни площадки до складови помещения, ферми и други. 

Бобкатът е предназначен основно за загребване с кофа на различни видове насипни материали и тяхното последващо натоварване (изсипване) в камион.

Копаене с Багер

За кого е подходящ подаръка?

Всички изброени варианти за различните видове багери са подходящи за начинаещи, тъй като получателят на твоя подарък през цялото време ще бъде в компанията на опитен инструктор.

В Gift Tube се ангажираме да предоставяме изключителни преживявания за копаене с багер, като си сътрудничим с професионални оператори на багери, за да гарантираме, че всеки участник ще изживее безопасно и вълнуващо приключение. 

Нашият основен стремеж е да създадем атмосфера на вълнение, развитие на уменията и изживяване на незабравими моменти, в които участниците могат да разгърнат вътрешния си потенциал като оператор на багер и да изпитат тръпката от копаенето.

Ваучерите за преживявания с багер са идеалният подарък за рожден ден, имен ден или просто ей така, без повод, защото искаш да зарадваш някого с едно щуро, усмихнато, интересно и незабравимо приключение. 

Подаръчният ваучер за копаене с багер е подходяща изненада за нестандартно ергенско парти, с което ще поставиш основите на едно незабравимо преживяване. 

Само си представи емоциите върху лицето на бъдещия младоженец, като разбере, че част от ергенското му парти ще премине не къде да е, а в багер и то с най-близките му приятели. И това ако не е най-запомнящата и щура изненада…

А сега ще те изненадаме още повече. 

Копаенето с багер е чудесна идея и за тиймбилдинг

Вместо да отидете на стандартния купон с колегите, в който да изпитате типичните преживявания, познати на всички ви, предложете им да си направите състезание с копаене с багер. Може да ти звучи абсурдно, но ти гарантираме, че заедно ще забравите за крайните срокове, стреса и напрежението, което сте натрупали. А теб ще те обявят за човека с най-готините и вълнуващи идеи.

Не забравяй, че с GiftTube всичко е възможно! 

Преживяванията за копаене с багер се изпълняват на територията на град София и са с продължителност от 1 час.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.