Сафари с автобус

Филтрирай по

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

ГАЗ. Горки. Старопрестолният град. Кал и насечен терен.  И група не съвсем пораснали приятели с теб.

Ако разгадаеш горната комбинация, значи си безусловният лидер, който трябва да шофира и разбира се, да раздруса компанията сред хълмовете над крепостта Царевец. Често пъти феновете на Gift Tube избират нашите ваучери за преживявания, за да предизвикат свой близък.

Предизвикваме и теб да разшириш познанията си за това що е то сафари с ГАЗ.

 

Същност

Еклектичната личност Ричард Бъртън използва за пръв път думата „сафари“ през 1859 г. Той е пътешественик, преводач, автор и войник, който нарича откривателските си пътувания сафарита.

 Думата всъщност е с арабски произход. Идва от глагола „сафара“ - пътувам. 

Първоначално е присъствала в речника на европейците, обозначавайки пътешествията с цел опознаване на нови земи, след това ловуването на атрактивен дивеч и едва по-късно разглеждането и снимането на красиви местности и див живот. Днес известни туристически пакети включват опцията сафари в предложенията си.

Сафари с автобус

Как се практикува това офроуд преживяване?

Да започнем с малко храна за ума.

Какво е общото между един завод за камиони и тежки автомобили в Нижни Новгород,творецът Горки, арабския език и битката при Адрианопол?

Създаден през 1932, руският завод ГАЗ-Автомобилен завод Горки, устоява на времето и промените. Наскоро бе представен и електрически автомобил на марката.

Участниците в офроуд преживяването с ГАЗ предлагано от Gift Tube в местностите около Велико Търново обаче, няма да се докоснат до почти нищо толкова модерно. Напротив, бусът е стара тежкотоварна машина 4X4 с ръчни скорости.

Върни се във времето и преживей по свой начин това, което родителите или бабите и дядовците ти са считали за неудобство или просто скучна гледка. Раздрусай цивилизованите си вътрешности в открит газ бус с твърдо окачване по черни пътища и хълмове.

През цялото време старопрестолният град ще наднича под теб и ще предлага вдъхновяващи места за снимки или повод да се поровиш в Гугъл за историята на някоя сграда, път или местност.

Ако имате желание, може да се редувате в шофирането и да си покажете номерата един на друг. да спирате, за да се насладите на гледките, да снимате и какво ли още не. 

 

Сафари, което ще запомниш! 

Една от гледките, които предлага разходката над крепостните стени на Царевец е тази към Балдуиновата кула. Едно отклонение от маршрута, една промяна в плана променя историята.

За справка - кръстоносният поход, предвождан от Балдуин Фландърски през 1204 г. В крайна сметка при епичната битка при Адрианопол, цар Калоян не само разгромява рицарите на Балдуин I, но и взема самия него в плен. 

Кулата, в която е затворен в крепостта Царевец е предмет на слухове и тъжни поеми за невярната българска царица и до днес. Според една от тях, тя е силно увлечена по пленения, но силен рицар. Предлага му бягство и след като той я отхвърля, съчинява история как я е преследвал. 

 Оттам и стиховете:

“О, безумна, ти царице млада, срам за целий български народ…”

Независимо дали си любител на офроуд адреналина, обичаш да гледаш как приятелите ти стават на миш-маш от твоето управление на военен, съветски 4x4 или искаш да се поровиш в легенди за царе и царици, това пътуване предлага възможност да направиш всяко едно от тези неща и повече.

Сафари преживяването с автобус, което Gift Tube предлага, е харесвано от групи приключенци на различни възрасти, търсещи алтернативен тиймбилдинг или отдих. 

Ваучерът за офроуд изживяване около Велико Търново със специално модифициран 4х4 автобус е много подходящ и ако искаш да зарадваш приятел за ергенско парти. 

Разбира се, дамите също могат да се възползват от емоцията, която старата ни столица, нейните цветове, звуци и симпатичните инструктори предлагат.

 Нашият ваучер включва:

  • Офроуд сафари със специално модифициран 4х4 автобус. В него могат да се возят до 12 пасажера.
  •  Офроуд преживяването е минимум час, а локацията е хълмистия терен над Царевец.
  • Квалифициран водач на автобуса, който ще се грижи за безопасността ви.
  •  Възможност да управлявате или дори да се редувате в шофирането с приятели.

 

Каква екипировка е нужна?

Най-хубавото е, че не се нуждаеш от някаква специална екипировка, а само от добро настроение и желание да преживееш нещо наистина изключително като офроуд сафари с 4х4 автобус с приятелите си.

 

Защо да избереш сафари с автобус ГАЗ от  Gift Tube?

Ние от  Gift Tube сме познати с това, че полагаме усилия да подберем добре своите доставчици и търсим нашите клиенти за обратна връзка относно ползваните услуги.

Опитните водачи на автобуса ще се грижат за безопасността и удобството или ако предпочитате „неудобството“ на групата ви. В района и местностите около Велико Търново предлагаме и множество други преживявания, които можете да комбинирате с офроуд сафари с автобус.. 

От разходки с велосипеди или АТВ, офроуд с Porsche Cayenne през дегустиране на вино и дори уикенди за двама, старопрестолния град и  красивите хълмове около него често щедро приютява нашите клиенти-експериментатори.

Участвай със снимки в нашите томболи, дай ни отзив в Гугъл или изрази благодарността си по твой начин, за да се почувстваме доволни от добре свършената работа.

С Gift Tube сбъдваш мечти, понякога дори неочаквани!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.