Подарък за шефа

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

Подаръкът ваучер за преживяване от Gift Tube е страхотен избор за подарък за шефа. 

Дали твоят мениджър е мъж или жена е без значение, тъй като в Gift Tube ще намериш огромно разнообразие от подаръци - над 800 забавления, масажи, екстремни преживявания, арт занимания, водни спортове, дегустации, конна езда, билети за театър, вечери в изискани ресторанти и нощувки в хотели в цялата страна.

Предимствата на ваучерите за преживявания от Gift Tube са много:

  • Избор от изживявания във всякакви области – не се изчерпваме само с адреналин и масажи, а имаме стотици други интересни предложения
  • Лесно е да поръчаш универсален ваучер за сума, а получателят сам да избере
  • Безплатна елегантна опаковка, както и избор от луксозни опаковки, ако искаш да се отличиш
  • 12 – месечна валидност на всички ваучери и възможност за удължаване на ваучерите срещу доплащане
  • Безплатен подарък – преживяване към всеки ваучер. Всеки месец различна промоция

С Gift Tube е лесно е да направиш общ подарък за шефа от всички колеги. Просто заяви ваучер за събраната сума, заяви начина на получаване (с куриер или с взимане на място от офис на Gift Tube), вземи и подари. 

Gift Tube е единствената платформа, която има и физически магазин в Paradise Center в София и той работи всеки ден от 10 до 22 часа. 

Подарък за шефа

Защо ваучерът за преживяване от Gift Tube е впечатляващ подарък за шефа?

Оригиналност

Ваучерът за преживяване е нестандартен и оригинален подарък, който ще впечатли шефа. Вместо предмети, които със сигурност има в изобилие, вие предлагате на шефа възможността да преживее нещо, което ще го извади от рутината и ежедневието. Ще му създадете емоция, която впоследствие да сподели и да запомни дълго.

 

Персонализация

Gift Tube предлага разнообразие от преживявания, сред които може да изберете това, което смятате, че най-добре отговаря на интересите и предпочитанията на вашия шеф. Това прави подаръка още по-специален и персонален. Допълнете с готино послание върху ваучера

 

Подарявате свободно време

С изживяванията, които предлагаме в Gift Tube, вие подарявате време, което да повети на себе си и да се забавление. Насърчавате го да релаксира, да изпитва нови неща, да се забавлява по нестандартен начин. 

 

Подкрепа за здравословен начин на живот

Много преживявания от Gift Tube са свързани с физическа активност, природа или здравословни занимания. Подарявайки ваучер за такова преживяване, вие подкрепяте здравословния начин на живот на шефа и го стимулирате да се грижи повече  за себе си и да отдели време за занимание, с което ще се разнообрази от работното ежедневие.

 

Незабравими спомени

Подаръците във формата на преживявания създават спомени, които остават в сърцата на хората. Шефът ви ще си спомни този подарък през годините и ще се радва на спомените от това преживяване. Със сигурност ще се похвали на своите приятели за готиния подарък, с който са го изненадали подчинените. 

 

Ефективност

Възможността за избор от различни преживявания позволява на шефа ви да си избере подходящото време и място за преживяването. Това прави ваучерите за преживяване удобни и ефективни подаръци, като се гарантира, че шефът ще ги използва.

 

6 идеи за подходящи преживявания за подарък за шефа

В Gift Tube има много възможности. Единият подход е да се подари универсален ваучер за сума, другият е да изберете конкретно забавление, което подхожда на получателя. Ето някои универсални решения за подарък, които са подходящи както за мъж, така и за жена. 

 

Рафтинг или каяк приключение за любителите на водните изживявания

Едни от най-предпочитаните приключения от пролетта до есента. Винаги е забавно и сигурно с нашите инструктори. 

 

Вечеря на тъмно

Изискано и нестандартно преживяване за двама или повече участници. Популярните в цял свят вечери на тъмно са тук, в България, вече от няколко години. Качеството на обслужване, менюто и уникалната концепция поставят българския ресторант „Тенебрис“ в челните места на тъмните ресторанти. 

 

Спа бягство от града

Модерната класика за шефа – ваучер за уютно местенце със спа, вино, коне. В платформата ни ще откриеш десетки привлекателни места, които всеки би посетил с радост. Имаме както големи хотели, така и по-малки места със собствени изби.  

 

Полет с балон

Не бързай да отхвърляш идеята с мисълта, че летенето с балон е опасно и шефът би се страхувал. Не, това е най-неекстремното от екстремните преживявания и ако той може да стои спокойно на седмия етаж, значи би могъл да лети и с балон.

 

Дрифт такси или шофиране на спортен автомобил

Стандартно го приемаме като подарък за мъж, но повечето дами, които обичат адреналина се справят не по-лошо от мъжете. Ако вашият мениджър обича да държи нещата здраво в ръце, както и да работи на високи обороти, сигурно ще му хареса да разпусне по този начин. 

 

Музикален курс, готварски урок, арт ателиета

Десетки предложения за подарък за по-уседналите шефове. Тези преживявания са не по-малко запомнящи се от приключенските. Просто носят друг заряд и са подходящи за различен типаж. 

Ваучерите за преживяване от Gift Tube са несъмнено добра идея за подарък на шефа. Лесно, елегантно и оригинално решение.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.