Подарък за колега

Подаръците винаги са предизвикателство, особено ако ни се налага да ги правим често. Когато търсиш подарък за колега, не забравяй, че ваучер за преживяване от Gift Tube е решение, с което няма да сгрешиш. 

Какво представлява ваучера за колега и защо да го избереш?

С ваучера от Gift Tube можеш не само да решиш бързо и оригинално подаръка за колега, но също така да направиш най-добрата сделка. 

Защо? 

Можеш да подариш универсален ваучер за сума, а можеш да подариш и конкретно забавление.

Каквото и да избереш ще получиш подарък и за себе си - безплатно преживяване от Gift Tube, което е различно всеки месец. 

Така, ако ти си човекът, който е ангажиран с тази важна, но и сладка задача, ще знаеш, че всеки месец можеш да получаваш забавление за себе си - абсолютно безплатно. 

Много често отговорници за подаръците за колеги са офис асистент, HR мениджър или HR асистент или друг мениджър.

Ако пък се организирате сами, съберете сумата за подарък и лесно поръчайте ваучер според бюджета ви. Персонализирайте го с име и пожелание, изберете как да го получите - по имейла на момента, с куриер до адрес в красивата ни опаковка или заповядайте на място в офисите ни. 

Ваучерите за преживявания от Gift Tube са и предпочитан избор за подарък от все повече компании. Гъвкавите условия, които предлагаме са изключително улеснение за тези, които отговарят за подаръците за колеги в една фирма. 

ПОДАРЪК ЗА КОЛЕГА

Видове ваучери, подходящи за подарък за колега

Корпоративен подарък за колега за Коледа

Дойде ли моментът да избираме корпоративни подаръци за Коледа, винаги става напрегнато. С Gift Tube нямате този проблем.

И всяка година да подарявате ваучер за преживяване, това което ще избере колегата със сигурност ще е различно всеки път. С портфолио от над 800 забавления, услуги, подаръчни сетове и онлайн услуги, Gift Tube дава безброй възможности.

Корпоративният подарък за Коледа от Gift Tube може да бъде изцяло брандиран. Така компанията ще покаже идентичност, отношение към колегата и желание той да получи подарък, който ще го направи щастлив и ще му донесе удовлетвореност.

Често фирмените подаръци са продукти, които или не използваме, или сладки неща, които бързо изчезват. Съвсем различен е подходът работодателят да подари масаж, арт занимание, екстремно преживяване или просто да даде възможност да избереш сам. 

Така всеки може дискретно да се възползва от предоставената му възможност и да покрие дадена своя нужда или да сбъдне мечта.

Допълнително предимство на ваучерите от Gift Tube е, че ако вече имаш подарен ваучер и получиш още един, да събереш сумите по тях и да избереш една услуга. Ако избереш нещо по-скъпо, като например уикенд за двама, може да доплатиш остатъка.

 

Ексклузивни предложения от Gift Tube за фирмени подаръци подходящи за колега

Даваме ти идея за още една възможност, която предоставя само Gift Tube. Ако на корпоративно ниво, искате да направите подарък за целия екип и да можете да го организирате лесно - подарете ваучер за тиймбилдинг.

В Gift Tube имаме цяла категория с ваучери, които са специално създадени за групи и за тиймбилдинг екипи. Различните екипи могат да получат ваучери за различни активности, а може и да им подарите ваучер за по-висока стойност и те сами да изберат забавлението. 

Припомняме ти, че стойността по всеки ваучер за преживяване може да се използва за замяна, затова не е проблем, ако екипът предпочете да избере нещо различно от подареното или пък да направи доплащане, за да си организира по-разточително забавление.

Важното е, че компанията ги е насърчила да се забавляват заедно и не се е нагърбила с тежки организации.

Ние от Gift Tube винаги сме на разположение да окажем съдействие за резервация и координация, разбира се.

Така организираш лесно тиймбилдинг активности по екипи и правиш това само с покупката на един ваучер. Не е необходимо да се мислят предварителни стратегии, сценарии, да се минава през хиляди имейли и одобрения.

Ние сме свършили организацията предварително и даваме готово решение, което може да бъде вашия избор за подарък за колега за Коледа, рожден ден или друг повод.

Ваучерите са валидни 1 година, но може да договорим с фирмата и различен срок.

Gift Tube е надежден помощник за подарък за Коледа, подарък за рожден ден или всеки друг повод.

Платформата улеснява както самия купувач, така и ползвателя на услугата. Работим само с утвърдени доставчици на услуги, което гарантира, че няма да попаднете на лошо качество или компромис в обслужването. Ако искаш да подариш спомен, а не вещ - направи оригинален подарък с ваучер за преживяване.

 

Защо да изберем Gift Tube за подарък за колега?

Предимствата на ваучерите за преживявания от Gift Tube са много:

  • Огромен избор от конкретни забавления и лесен начин на поръчка на универсален ваучер за сума.
  • Възможност както ваучерът, така и самата опаковка тубус да бъдат изцяло брандирани с корпоративна визия (само за корпоративни поръчки).
  • Една година валидност на всички ваучери.
  • Безплатен подарък - преживяване към всеки ваучер.
  • За корпоративни поръчки - възможност за предварително получаване на ваучери на стойност и активация на валидност, когато предоставяте ваучера. Стойностите по ваучерите се заплащат на месечна база.
  • Дигитален ваучер с корпоративен дизайн. Ако правите регулярни поръчки, дизайнът на дигиталния ваучер ще бъде изцяло създаден от нас, вие заплащате само стойността на ваучерите.
  • Супер бърза поръчка и много бърза доставка. Ако имате нужда от ваучер днес - няма проблем. Ние можем както да ви го изпратим по имейла. А може да го вземете от нашите супер удобни локации в София.
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.