Подготвили сме ви страхотни идеи за подарък за 8 март! Подаръци за мама, с които ще я накарате да се почувства специална, обичана и оценена от най-важните хора в живота си - децата!

Подарък за 8 март за мама

Какъв да бъде подаръкът за 8 март за мама?

Мама е жената, от която започва всичко - животът, първите ни думи, най-голямата обич и подкрепа. На нея дължим много – не само че ни има, но и че сме това, което сме. Затова е добре често да показваме своята благодарност. Идеален ден за целта е празникът 8 март. Международният ден на жената е колкото женски празник, толкова и денят на мама. В тази статия сме ви подготвили страхотни идеи за подарък за 8 март за мама.

Цветята са задължителни и с тях никога не можеш да сгрешиш

Това е класически подарък за Осми март за всяка майка. Всяка година цветята могат да бъдат различни, да редувате цветове, теми, пъстри букети с пролетна красота или саксии, които тя да продължи да обгрижва. Разкошни рози или екзотична орхидея, традиционни лалета или нежни кокичета. Ако искате пък да блеснете с малко повече креативност, препоръчваме да разгледате вечните рози, които са подходящи за декориране със стъкло. 

Вино и сладко, но поднесени по нов и оригинален начин

Разбира се, винаги можете да поднесете кутия с подаръци, в която са комбинирани вина, сладки и солени глезотии. Но какво ще кажете за нещо по-различно? Този осми март можете да изненадата майка си с дегустация - на вино, шоколад, сладолед или дори уиски. Така тя ще може да се наслади на напитка или храна в приятна и уютна атмосфера, в компанията на приятел и на професионалист – сомелиер или шоколатиер.  Дегустацията е повод да изведете и мама навън, да й покажете нови забавления и преживявания!

Когато избирате подарък за 8 март, не забравяйте, че всяка жена ще оцени специалното внимание и красивата визия. Ето защо е важно да опаковате подаръка си подобаващо и да го поднесете с много внимание и любов. Доброто представяне на подаръка ще направи празника още по-приятен и ще зарадва скъпия за вас човек.

Козметика и грижа

Изборът на добра козметика е труден в рамките на ограничен бюджет. Но има редица предложения онлайн, които са качествени, изискани и подходящи за подарък за 8 март като някои класически и нови аромати. Помислете и за алтернативни идеи като бомби и соли за вана, аксесоари за коса и още. Основното нещо е да знаете поне приблизително какво харесва майка ви. Започнете с няколко въпроса: Обръща ли внимание на кожата си? Какви аромати харесва? Харесва ли ванилия?

Друга страхотна идея са козметичните процедури, на които няма как да откаже!

Бижута и злато

Бижутата не остаряват, казват, че са най-добрият приятел на жената. Така че има резон да помислите и за такъв подарък за майка си, стига разбира се тя да обича аксесоари и бижута. Този подарък не само подчертава красотата на жената, но е и отлична инвестиция, особено ако купите злато например. Не забравяйте, че когато купувате стойностни бижута, винаги трябва да избирата комплект, така че да подарите завършена визия, без да се налага майка ви сама да комбинира новите си обици с налични гривни. 

Антистрес 

Понякога е важно човек да си вземете почивка от работа за няколко дни или дори само за часове, да премине към режим “почивка”. Това правило важи с пълна сила за майките, които имат милион и едно задължения и грижи. Книги за оцветяване, кутии със сетове за рисуване, антистрес играчки могат да помогнат за промяна в динамичното ежедневие и да внесат малко спокойствие. Повярвайте ни, повечето майки имат нужда от релакс и най-вероятно твоята също. Друга страхотна идея са преживявания за личностно развитие, които включат различни въззможности за презареждане.

Идеи за оригинален подарък: Какво да подаря на майка ми?

Чудите се какво ново да подарите на майка си, така че да я изненадате с нещо оригинално и различно? Съветваме ви да се фокусирате върху персонализиран подарък. 

Албум със снимки

Използвайте, например, вашите общи снимки, които улавят най-щастливите ви семейни моменти. Отпечатайте снимки и ги поставете в красив малък фотоалбум, направете колаж, пощенска картичка, чаша или дори тениска с вашата любима снимка. Тази идея излиза доста евтино и ако имате необходимата техника и умения, може да реализирате целта си почти или напълно безплатно.

Друг вариант да покажете обичта си е като напишете писмо, измислете стихотворение или песен за майката. Да, вярно е, че това изисква повечко време и умения, но пък емоцията си струва и точно старението е това, което прави подаръка специален.

Но ако нищо не ви хрумва за писане… Има вариант, с който да ви улесним. 

Gift Tube идва на помощ с невероятни предложения за подаръци за 8 март. Страхотна идея за изненада е подаръкът За теб, мамо – персонализирана книжка с пожелания за мама. В нея са събрани 30 карти, създадени, за да ви помогнат да споделите своите чувства и да покажете своята признателност към любимата майка. Книжката е много симпатична и всичко, което се изисква от теб е да довършиш края на 30 започнати изречения.

За да придобиеш представа за съдържанието на книжката, ето и част от изреченията, които трябва да довършиш: 

  • Мамо, за мен ти си…
  • Мамо, ако беше аромат…
  • Мамо, чуя ли гласа ти... 
  • Мамо, заслужаваш Нобелова награда за.... 
  • Мамо, искам да сбъдна мечтата ти

Това са само част от предложенията, които можеш да откриеш в платформата на Gift Tube. Разгледай възможностите за подарък – преживяване, подходящи за всеки повод и празник. 

Преживявания

Пътуване и почивкарелакс спа терапия, скок с парашут, полет с балон - това са само няколко преживявания, които могат да бъдат подарени на любимата майка за осми март. Обещаваме  ви, че просто ще я оставите без думи! Не всичко в нашия свят е материално и силните емоции от едно добро приключение са доказателство за това. Добрата новина е, че при тези подаръци спомените остават за цял живот. Освен това, можете да увековечите моментите на щастие с множество снимки или дори видеозаснемане. Асортиментът в тази област е толкова широк, че можете да намерите подходящо преживяване както за тези по-авантюристични майки, които обичат да повишат нивата на адреналин, така и за тези, коит предпочитат спокойните приключения като например конна езда или арт заниманията

Сега можете да закупите преживяване или подарък по избор от платформата на GiftTube на отлична цена. Лесна и бърза онлайн покупка и безплатна доставка на ваучера в елегантна и стилна опаковка “тубус”.