Зарадвай с подарък преживяване

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за преживяване

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за преживяване от Gift Tube.

HIFU 3D е технология, която прави кожата ни по-красива, млада и стегната, без да се налагат оперативни намеси! HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивна хирургия или инжекции. Освен това при тази процедура няма време за възстановяване.

 • Продължителност на една процедура - 40 мин.

Подходяща е за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на HIFU лифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

Впечатляващите резултати от хайфу лифтинга са видими след две седмици, а пълното разгръщане на ефекта се забелязва на първия месец след процедурата. За това време производството на колаген се активира и достига максималния си ефект.

Повечето пациенти се нуждаят от повече от един курс на лечение (в зависимост от това колко отпусната е кожата им). Обикновенно се препоръчват 3-4 процедури, които се извършват веднъж месечно.

Услугата се предоставя от Body Lab Syudio!

HIFU е абревиатура със значение Високо интензивен фокусиран ултразвук (High Intensity Focused Ultrasound). Той доставя директно топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, стимулира подновяването на колаген, подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата.

Селективното загряване стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Чрез хайфу лифтинга се задействат регенеративните способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на третираните места.

HIFU апаратът разполага с иновативен накрайник за достъп до трудни и деликатни зони, като зоните между веждите, плътно около очите и около устата. Спциалният накрайник доставя прецизно микро и макро фокусиран ултразвук за

Тъй като HIFU лифтингът е неоперативен метод за стягане на кожата, опасността от странични ефекти при него е значително намалена. Няма нужда да прибягвате до скалпел, за да промените контура на лицето или тялото си. Процедурата е напълно безопасна и безвредна. Възможните реакции след HIFU лифтинг са лекият оток, зачервяването и леко подуване, които до няколко дни след процедурата отшумяват.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер
(Доставката на ваучер в опаковка се заплаща. Доставяме със Спиди до 24 часа в работните дни и в цялата страна. Възможно е вземане на място в офис.)
Виж опаковките

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

199,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.