Ваучер за подарък за дегустация

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Тематичен ваучер: Ваучер за подарък – дегустация

Отдай се на вкуса с ваучер за подарък – дегустация от GiftTube

Приятно преживяване за сетивата. Наслади се на:

  • Вина
  • Уиски
  • Бири
  • Шоколад
  • Сладолед и още...

Вземи ваучера – Той/Тя ще реши какво да опита!

Избор от ваучери за дегустация на стойност 75 лева, 100 лева, 125 лева и 150 лева.

Подари преживяване: Купи ваучер за дегустация

С ваучер за дегустация даваш свобода на получателя да избере сам какво да опита – вина, уиски, бира, шоколади, а скоро и сладоледена дегустация. Ти избираш само цената на тематичния ваучер, а получателят какво, къде и кога да опита! 

Разберете тайната на добрата храна и качественото вино!

Подари преживяване – купи ваучер за дегустация, за да организираш перфектната първа среща или запомняща се годишнина. Изпробвай множество сортове и се наслади на качествена храна и качествени напитки. Оригинална идея за романтична среща за двама, която дълго ще помните. Избери точния за теб тематичен ваучер, който пасва на бюджета ти сред предложения за 75 лева, 100 лева, 125 лева и 150 лева. Добри цени и изгодни оферти! 

Защото качеството е от значение сме подбрали в партньорската ни мрежа да се включват само най-добрите родни производители, които заслужават вашето внимание! Работим с най-добрия уиски бар в София Caldo, за винените дегустации разчитаме на Enjoy Wine в София, а за бирените турове ви изпращаме в пивоварна Рамбус в Пазарджик.

Тематичен ваучер за подарък – дегустация, с който ще зарадваш всеки! Подходящ за двойки, приятели, близки, роднини или семейства. Тематичен ваучер за преживяване, което сближава хората.

Купи ваучер за дегустация на вино от GiftTube 

Купи ваучер за дегустация на вино от GiftTube и се наслади на най-страхотния ден! Организирай нещо специално за близък човек, който заслужава. Дегустация на вино, деликатеси или сладки изкушения. ТИ купуваш ваучера, а получателят избира какво точно да опита във въпросния ден. Освен това, ваучерът идва при теб в елегантна опаковка! 

Избор от тематични ваучери за дегустация на стойност 75 лева, 100 лева, 125 лева и 150 лева.

Научете историята на своята любима алкохолна напитка – от плодородната земя до чашата ви!

Открийте вашия любим сорт, който гали сетивата ви!

Научете тънкостите на дегустацията и начина по който можете да оцените едно пиво

Дегустацията на вино те кара да се почувстваш по-близо до боговете благодарение на страхотния вкус на тяхната любима напитка. Благодарение на тематичните ваучери от GiftTube можеш да организираш перфектната вечер в приятна обстановка. Създай атмосфера на уют и специален момент. Можете да дегустирате докато си споделяте приятни истории, както и в компанията на специалист. Специалистът ще ви разкаже историята на виното или деликатеса, който пробвате, за да научите малко повече за процеса по продукция, отлежаване, съхранение. 

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.