ВОДНИ СПОРТОВЕ - ИЗПОЛЗВАЙ ЛЯТОТО НА МАКС!

Водата – магия, свобода, лято! Летните приключения неминуемо са свързани с водните спортове. Цяла година чакаме да дойде лятото, а то свършва толкова бързо, затова планирай добре, не губи време и се гмурни в емоцията

В Gift Tube ще намериш огромно разнообразие от летни забавления, които ще те измокрят, ще те предизвикат, ще те разсмеят и ….ще те направят щастлив. Ако искаш да споделиш това щастие с приятел – подари му ваучер и се впуснете заедно в някое от приключенията, които сме ви подготвили. Споделените емоции са най-щастливите, а когато става въпрос за забавления – ваучерът от Gift Tube е сигурният помощник, с който няма да останеш незабелязан на празника и подаръкът ще е топ! Разгледай галерията с водни спортове и избери твоето или това, с което ще зарадваш любимите си хора!

Gift Tube е тук, за да превърне летните мечти в реалност.

 

Водни забавления

Gift Tube предлага богата колекция от летни забавления и водни спортове, които ще превърнат лятото в незабравимо приключение. С преживяването ще създадеш незабравими спомени и ще покажеш своето отношение по един оригинален начин. Винаги е вариант да споделиш емоцията с човека, на когото правиш подарък. Използвай случая и сбъднете заедно обща мечта!

Видове водни спортове с ваучер за подарък от Gift Tube

Магията на водата ни предлага невероятни възможности. Напоследък забавленията стават все по-екстремни, но в зависимост от това колко адреналин обичаш, можеш да се спреш на едно или друго забавление.

1. Рафтинг: С това приключение ще се спуснеш по бързеите и ще усетиш силата на реката. Рафтингът ни предлага адреналин и вълнение, докато екипът работи заедно, за да преодолее предизвикателствата. В България най-популярните места за рафтинг са р. Струма и р. Искър. В Gift Tube може да намерите варианти и за двете локации, като една от възможностите е да съчетаеш карането на рафтинг с цял есктремен ден, в който да опиташ още екстремни забавления по вода като каньонинг, например.

2. Каякинг: Не е нужно да си карал каяк преди, за да се отдадеш на този невероятен кеф. България предлага закътани и зрелищни кътчета, които са достъпни само по вода. Гледките, споделянето на емоцията с приятна компания, цялостното преживяване от подготовката и сладката умора, когато се върнеш на брега са неописуеми. В Gift Tube ще намериш различни ваучери за каране на каяци според локацията или продължителността на приключението. Може да избереш ваучер, с който получателят впоследствие да избере язовира или реката за каране на каяци и да се включи в графика. Ако искаш да предизвикаш себе си или свой близък, подари му двудневно каране на каяк. Така емоцията ще е още по-пълна, тъй като ще се наложи преспиване на палатка, ще се греете и смеете около лагерния огън, а смехът е неизменна част от цялото преживяване.

3. Гмуркане или т.нар дайвинг: Гмуркането е възможност да видиш морето от близо и с нов поглед. Открий тази любов, не се поддавай на страх и пробвай. Черно море предлага прекрасни морски гледки, а професионалните водолази, с които Gift Tube работи, ще осигурят нужната безопасност, инструктаж и гладко протичане на изживяването. Съчетай лятната си почивка в Созопол и отдели време за това несравнимо удоволствие. Внимавай – можеш да се пристрастиш!

4. Парасейлинг: Вода и въздух в едно! Това приключение е истински летен хит, тъй като хем летиш с парашут и усещаш вятъра в косите, хем се наслаждаваш на прекрасни водни гледки и съприкосновението с водата. Подари си това преживяване и създай емоция на себе си или на приятел. Не е нужно да идеш до морето. Съвсем близо до София на яз. Искър ще те посрещнат с усмивка и ще можеш да летиш както сам, така и заедно с приятел в тандем. Чудиш се какво ще правиш уикенда? Мисля, че вече е решено.

5. Джетпак, флайборд или ховърборд на яз. Искър

Какво трябва да знаете за тези водни спортове?

Джетпакът

Джетпакът се облича като раничка. Задвижва се благодарение на мощна водна тяга, подавана от моторите на джет. Тръпката да овладееш 255 коня на височина над 10 метра над водата е повече от изкушаваща. Гмуркане, превъртане, завиване и достигане на хоризонтална скорост до 40 км. в час.

Ховърбордът

Ховърбордът е сърф дъска, задвижвана от водна тяга, подавана от джет, посредством 20-метров маркуч. Позволява издигане до 5 метра над водата при скорост до 40 км/ч. Чувствате се свободни да порите вълните като най-големите майстори на сърфа.

Флайбордът 

Флайбордът се прикрепя към стъпалата, посредством специално проектирани за това обувки. Задвижването се осъществява благодарение на мощна водна тяга, подавана от джет. То предизвиква всеки пристрастен към адреналина да се наслади на 10 метра издигане над водата.

Разходка с лодка

Мислиш си, че познаваш яз. Искър? Веднага ще разбереш, че не е така, когато се качиш на разходка с лодка и обиколите бреговете му. Водната разходка може да е романтична, само за теб и любимия ти човек, а може и да е за цялата компания. Предлагаме разходка с лодка и на живописните: яз. Батак, яз. Сопот, в Истроческия парк - Варна. За влюбените, които търсят романтика и уединение няма по-красиво и вълшебно място от комплекс "Райския залив". Освен прекрасни домакини, домашно приготвена храна и гледка към язовир Сопот, ще можете да се насладите на залеза и от лодка. 

Наем на яхта

Лятото е време за купон. А може ли да има яхта без музика, коктейл и танци? Гмурни се в приключението и се забавлявай на макс. В Gift Tube можеш да намериш ваучер за наем на яхта на яз. Искър, както и за морето. Дали искаш да се забавляваш с приятели по случай рожден ден, моминско или ергенско парти. Няма значение. Нека купонът да тече, а ние ще направим организацията лесна и безпроблемна.

С ваучер за преживяване от Gift Tube даваш възможност за избор от стотици възможности. Независимо дали подариш ваучер за конкретно преживяване или универсален ваучер на стойност, получателят може да замени, избере или доплати за всяко забавление и/или продукт от платформата. Едногодишната валидност на всеки ваучер дава възможност за добро планиране, така че получателят да може да се възползва от подаръка си в удобно за него и за изпълнителя време. Не забравяй, че към всеки ваучер от Gift Tube получаваш и бонус подарък. Всеки месец подаръкът е различен. Следи кампаниите ни.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.