Един коледен подарък – 30 начина да кажеш “Обичам те!”

Направи оригинален подарък с книжката с 30 карти за дописване с лично послание. Картите "За теб" са красиви и носят настроение и емоция! 

Предлагат се в три варианта - "За теб, любов", "За теб, приятел", "За теб, мамо" 

Те са чудесен начин да направиш запомнящ се подарък на любимия човек, на най-добрия приятел и на майката! 

Персонализираната книжка с карти "За теб" пристигат с безплатна доставка и на добра цена от 29.99 лева. 

Купи карти "За теб, любов"

Купи карти "за теб, приятел"

Купи карти "За теб, мамо"

Купи персонализиран коледен подарък

Коледа е най-специалният ден в годината, който всички очакваме с трепет. Но какво ще ни подарят близките в този така важен ден от годината? Тази година имате възможност да бъдете най-оригиналният Дядо Коледа и да поднесете един различен персонализиран коледен подарък.

GiftTube ви дава възможност да купите коледен подарък за любимия мъж или жена, приятел, приятелка, близък или роднина. Селекцията “За теб” е специална изненада, с която ще покажете колко много държите на хората в живота си. Поднесете своето сгряващо душата пожелание, посветено на близките!

Оригиналният персонализиран коледен подарък е част от колекцията на GiftTube “За теб” – карти с дописване. Поднесете 30 специални пожелания, посветени на получателя на подаръка. В тях можете да напишете своите най-лични мисли, мечти, емоции и спомени. Споделете своите чувства по напълно уникален начин.

Сантименталните коледни подаръци са истински добра изненада, защото те не просто изглеждат добре, но и сгряват сърцето. Думите са много по-силни от всяка вещ, затова ви даваме тази оригинална идея за изненада. Споделете вълшебството на Коледа със своите близки и направете празника още по-специален с тази изненада!

 • Коледен подарък за мъж
 • Коледен подарък за жена
 • Коледен подарък за най-добър приятел
 • Коледен подарък за най-добра приятелка
 • Коледен подарък за приятели
 • Коледен подарък за съпруга
 • Коледен подарък за съпруг
 • Коледен подарък за мама

 

Оригинална изненада – подарък за Коледа добра цена

Сантименталния подарък за Коледа е отлична изненада, която се харесва на мъже и жени на всякаква възраст. Тя показва внимание, обич, а най-важното – показва колко много добре го/я познавате! 

Купи сега оригинален подарък за Коледа на отлична цена. Онлайн поръчката отнема само няколко минути. Бърза доставка до посочения от вас адрес. Уникална и елегантна визия – “тубус”. Най-добра цена за сантиментален подарък за Коледа в онлайн магазина ни! 

 

  

Всяка Коледа търсим да подарим нещо различно, подарък, който ще стопли сърцето на близките ни хора и ще създаде хубав спомен. Изненадвали сме ги толкова пъти и затова не е чудно, че  понякога се изчерпваме откъм идеи.

Затова тази Коледа заложи на преживяванията и ги поднеси под формата на ваучер от Gift Tube.

 

Какво представляват ваучерите за преживявания?

Gift Tube е най-голямата платформа за ваучери за преживявания. При нас ще намериш стотици интересни предложения, с които лесно и оригинално ще изненадаш любимите си хора. 

Ваучерите за преживявания стават все по-популярна форма да зарадваш някого с повод или без.

Всеки ваучер за преживяване е валиден една година и дава възможност на получателя да използва стойността, ако иска замяна. Ако избереш да поднесеш ваучер на стойност, получателят избира сам от огромно портфолио от всякакъв тип забавления. 

Ваучерите се персонализират с име и пожелание, имат инструкция за ползване, а едно от най-големите им предимства е напълно завършеният подаръчен вид. Всеки ваучер можеш да получиш в елегантна опаковка тубус, която освен, че се отличава с визия и сти, е и безплатна.

Ако поводът е специален и търсиш да се отличиш, имаш възможност за избор и от още няколко видове опаковки, за които се доплаща. Разбира се, може да поръчаш ваучера и онлайн и да го получиш на момента, след като си го заплатил.

 

Видове ваучери за подарък за Коледа от Gift Tube

В Gift Tube можеш да намериш безброй предложения, които са категоризирани, така че лесно и удобно да можеш да направиш своя избор. 

Първото нещо, което трябва да решиш е дали искаш да подариш универсален ваучер на стойност или ваучер за конкретно преживяване.

 

Ваучер за конкретно преживяване за Коледа

Избираш от категории преживявания, сред които Адреналин, Спа и масажи, Почивки и хотели, Козметични процедури, Забавления в града, Уроци, Арт класове, Дегустации, Вечери в ресторант, Фотосесии, Бягства от града и др. 

Ваучерът е за конкретно преживяване, но получателят има право да го замени в срока на валидност, който е една година от поръчката на ваучер. 

Става лесно и не обвързва нито купувача, нито получателя с допълнителни условия или такси. Ваучерите са на добри цени и не надвишават цените на изпълнителите на услугата.

Подарък за Коледа

Ваучер на стойност за преживяване от Gift Tube за Коледа

Ти купуваш - получателят избира изживяване. Лесно и удобно и за двама ви. Универсалните ваучери за сума започват от 50 лв. и достигат до 1000 лв

Ваучерите са за кръгли суми и сумата на всеки следващ е с 50 лева по-висока от тази на предходния. Ако се нуждаеш от ваучер за сума, която не намираш в сайта, свържи се с нас и ще създадем специално за теб тази опция.

Предлагаме ти няколко идеи за подаръци изживявания за Коледа.

За любителите на адреналина:

 •  Водни спортове: рафтинг, каякинг, водни ски, гмуркане, аквапаркове и др;
 •  Въздушни спортове предлагат следното разнообразие: урок по пилотиране, тандемен полет с делтапланер или парапланер, полет с балон, полет с хеликоптер, полет с жирокоптер, скок с парашут, скок с бънджи, парасейлинг;
 • Екстремни спортове: офроуд, разходка с атв, разходка с бъги, картинг приключения, разходка с джип, каране на трактор, копаене с багер, дрифт подарък, сафари с автобус, моторни шейни, ендуро и др;
 •  Приключенски спортове: стрелба, курс по оцеляване в дивата природа, урок по езда и стрелба с лък, екстремен ден, бънджи скок и каяк, приключение "Струма на макс", разходка с електрическо колело и вино и др. 

Забавления в града - приключения за теб, приятелите или двама: 

 • Ескейп стаи - избор от почти 40 стаи за загадки стаи в София, Пловдив и Варна; 
 •  Дегустации - богат избор от различни видове дегустации;
 •  Кулинарни уроци; 
 • Музикални уроци;
 • Арт и хоби класове;
 •  Рисуване и вино; 
 •  Семейна Коледна или друга фотосесия.

 

Масаж  - кой би му устоял - подарък, подходящ за всеки

Само в Gift Tube можеш да намериш подбрано портфолио от над 70 масажа и спа пакета, които ще задоволят и най-взискателното търсене на подарък за Коледа. 

Работим само с утвърдени спа центрове, сред които Thai Spa, Spa Demetra, Marina Spa и други. Изборът е огромен и може да отнеме време за избор, но сме сигурни, че получателят ще остане доволен. 

Можеш да направиш подарък за тайландски масаж, масаж с етерични масла, антистрес масаж, релаксиращ масаж, масаж с вулканични камъни, рефлексотерапия, спа ритуал за силни мъже, боуен терапия, масаж за двама, ритуали за двама.

Подаръкът ваучер за масаж е подходящ както за жена, така и за мъж. 

Gift Tube предлага още стотици забавления, с които не само ще си решиш лесно въпроса с подаръка, но и ще направиш някого истински щастлив. С подарък преживяване ще се отличиш, ще създадеш спомен и ще бъдеш оригинален.

 

Корпоративен подарък за Коледа с ваучер от Gift Tube

Gift Tube е идеален подарък за Коледа и предпочитан избор на все повече фирми, когато избират коледни подаръци за своите служители. Вместо да се подаряват класическите рекламни подаръци и вещи, ваучерът за преживяване е различен подход, който служителите оценяват. 

Подаръчните ваучери от Gift Tube могат да бъдат брандирани с корпоративната идентичност на компанията поръчител. Както самия ваучер, така и опаковката могат да бъдат с изцяло отличаващ се фирмен дизайн. 

Стойността на ваучера може да бъде различна и  съобразена с  йерархията в компанията, но всеки ще получи красив коледен тубус с приятна изненада в него. Едногодишната валидност на ваучера е изключително удобство за получателя, а лесната и бърза заявка и доставка - улеснение за компанията клиент. 

С всеки подарък ваучер получавате и бонус - безплатно преживяване от Gift Tube. Ако заявите 100 ваучера, ще получите и допълнителни 100 безплатни преживявания. Всеки месец безплатното преживяване е различно, както и условията за ползване на безплатната услуга. 

Gift Tube са предпочитан вариант от специалистите по човешки ресурси за подарък за Коледа, стимул за постигнати резултати, подарък за рожден ден, юбилей във фирмата или награда от томбола. 

Коледна опаковка – завършен подарък за Коледа с ваучер от Gift Tube

 

Коледна опаковка – завършен подарък за Коледа с ваучер от Gift Tube

Може да вземете вашия ваучер за подарък със специалната ни коледна опаковка. Както самият ваучер, така и опаковката са с празничен дизайн, подходящ за мъже и за жени. Празничната опаковка е още една отличителна черта, която прави подаръкът ви за Коледа още по-специален.

 

За кого е предназначен подаръкът – ваучер за преживяване от Gift Tube?

С подаръчните ваучери от Gift Tube ще зарадваш всеки: половинката, приятел, майка или баща, колега. Те са подходяща форма да покажеш признателност или благодарност към  лекар или учител, както и да уважиш непознат, на чийто празник си поканен.

 

Защо да избереш Gift Tube?

Като най-голямата платформа за ваучери за преживявания, на страниците на Gift Tube ти предлагаме голямо разнообразие от идеи и предложения за оригинални подаръци за Коледа, с които да изненадаш любимите си хора. 

Ваучерите за преживявания, които предлагаме ти дават възможности да зарадваш любимите си хора с подарък, който никога досега не са получавали. 

Не чакай дълго, а влез и разгледай нашите предложения за коледен подарък - ваучер за преживяване и направи Коледата на любимите си хора незабравима.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.