Един коледен подарък – 30 начина да кажеш “Обичам те!”

Направи оригинален подарък с книжката с 30 карти за дописване с лично послание. Картите "За теб" са красиви и носят настроение и емоция! 

Предлагат се в три варианта - "За теб, любов", "За теб, приятел", "За теб, мамо" 

Те са чудесен начин да направиш запомнящ се подарък на любимия човек, на най-добрия приятел и на майката! 

Персонализираната книжка с карти "За теб" пристигат с безплатна доставка и на добра цена от 29.99 лева. 

Купи карти "За теб, любов"

Купи карти "за теб, приятел"

Купи карти "За теб, мамо"

Купи персонализиран коледен подарък

Коледа е най-специалният ден в годината, който всички очакваме с трепет. Но какво ще ни подарят близките в този така важен ден от годината? Тази година имате възможност да бъдете най-оригиналният Дядо Коледа и да поднесете един различен персонализиран коледен подарък.

GiftTube ви дава възможност да купите коледен подарък за любимия мъж или жена, приятел, приятелка, близък или роднина. Селекцията “За теб” е специална изненада, с която ще покажете колко много държите на хората в живота си. Поднесете своето сгряващо душата пожелание, посветено на близките!

Оригиналният персонализиран коледен подарък е част от колекцията на GiftTube “За теб” – карти с дописване. Поднесете 30 специални пожелания, посветени на получателя на подаръка. В тях можете да напишете своите най-лични мисли, мечти, емоции и спомени. Споделете своите чувства по напълно уникален начин.

Сантименталните коледни подаръци са истински добра изненада, защото те не просто изглеждат добре, но и сгряват сърцето. Думите са много по-силни от всяка вещ, затова ви даваме тази оригинална идея за изненада. Споделете вълшебството на Коледа със своите близки и направете празника още по-специален с тази изненада!

  • Коледен подарък за мъж
  • Коледен подарък за жена
  • Коледен подарък за най-добър приятел
  • Коледен подарък за най-добра приятелка
  • Коледен подарък за приятели
  • Коледен подарък за съпруга
  • Коледен подарък за съпруг
  • Коледен подарък за мама

 

Оригинална изненада – подарък за Коледа добра цена

Сантименталния подарък за Коледа е отлична изненада, която се харесва на мъже и жени на всякаква възраст. Тя показва внимание, обич, а най-важното – показва колко много добре го/я познавате! 

Купи сега оригинален подарък за Коледа на отлична цена. Онлайн поръчката отнема само няколко минути. Бърза доставка до посочения от вас адрес. Уникална и елегантна визия – “тубус”. Най-добра цена за сантиментален подарък за Коледа в онлайн магазина ни! 

 

  

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.