Подаръци за бременни

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

В Gift Tube ще намериш богато портфолио от всякакви забавления. И за да можеш да зарадваш всеки и във всеки етап от живота му, сме подготвили специална категория с подаръци за бременни. В нея ще откриеш разнообразни изживявания, които са съвместими с бременността и не биха навредили по никакъв начин на бъдещата майка.

Много от забавленията, които ще откриеш в Gift Tube, са подходящи и за бременни дами. 

Екстремните преживявания със сигурност не са от тях, но такива като: 

  • арт занимания
  • билет за театър
  • игра в ескейп стая
  • кулинарен или музикален урок
  • вечери и ресторанти със сигурност биха били подходящ избор. 

Освен подбор на преживяванията в Gift Tube ще откриеш специални подаръци за бременни - масаж с магнезий за бременни и ваучер за професионална фотосесия за бременни.

Подаръци за бременни

Какво представляват подаръците за бременни?

Gift Tube е най-голямата платформа за ваучери за преживявания. Ще откриеш неподозирано интересни предложения, с които подаръкът става не просто уникален, но и лесен. Ваучерите за преживявания са модерен и оригинален подарък, с който можеш да зарадваш всеки тип получател. 

Gift Tube са удобно и безпогрешно решение, когато търсиш подарък за бременни и не искаш той да е вещ или нещо стандартно. Всеки ваучер е валиден една година и дава възможност на получателя да използва стойността на своя ваучер, в случай че иска замяна. 

Ако избереш да поднесеш универсален ваучер на стойност получателят избира сам от огромното портфолио от всякакъв тип забавления. 

Ваучерите се персонализират с име и пожелание, имат кратка и ясна инструкция за ползване, а едно от най-хубавите неща е, че няма нужда да се притесняваш за опаковката. Всеки ваучер, поръчан с доставка до адрес или на място при нас, може да получиш в елегантна опаковка тубус. Тя е красива, стилна и безплатна за всичките ни клиенти. 

 

Видове подаръци за бременни от Gift Tube

 В Gift Tube можеш да намериш безброй предложения, които са категоризирани така че лесно и удобно да можеш да направиш своя избор. Първото нещо, което трябва да решиш е дали искаш да подариш универсален ваучер на стойност или ваучер за конкретно преживяване.

 

Ваучер на стойност за преживяване от Gift Tube

От меню „Ваучер за сума“ можеш да направиш избор на каква стойност да бъде подаръчният ваучер. Сумите започват от 50 лв. и стигат до 1000 лв. Ако имаш нужда от ваучер за сума, точно по твоя бюджет, можеш да се свържеш с нас и създадем специално за теб тази опция. 

Удобството на ваучерът за сума е, че още в самото начало получателят не е ангажиран с използването на дадена услуга. Той може спокойно да избере едно или повече забавления от платформата. Ако избере услуга на по-висока стойност той може да доплати, както и да направи комбинация от няколко забавления. 

Gift Tube предоставя пълна свобода на получателя. Лесно е за теб, лесно е и за получателя. Едногодишната валидност на ваучера позволява на получателя на подаръка спокойствието да избира спокойно и да има достатъчно време да направи резервация за най-желаното от него забавление. 

 

Ваучер за конкретно преживяване от Gift Tube

В gift-tube.com можеш да разглеждаш портфолиото от забавления по лесен и удобен начин. С избор от над 800 приключения, платформата предлага широка гама от услуги в следните категории.

 

Забавления в града – приключения за теб, приятелите или двамата заедно

Ескейп стаи – избор от почти 40 различни ескейп стаи в София, Пловдив и Варна

Стаите със загадки са страхотно забавление по всяко време на годината. В тях се играе отборно като групите могат да бъдат от двама до шестима или осем играчи. 

 

Масажи – подарък, подходящ за всеки и с който няма как да направиш грешка

В Gift Tube има огромно разнообразие от масажи и козметични процедури.  

Въпреки че всеки масажист ще се съобрази със състоянието на бременната жена и ще предложи адекватна масажна техника, имаме и масаж точно за бременни. Масажът с магнезий е много подходящ за очакващите дете дами, които имат болки в гърба и кръста. 

Освен това по време на всяка бременност се препоръчва приемането на допълнителен магнезий, който най-добре се усвоява чрез кожата. 

 

Фотосесия за бременни

Има жени, които не обичат да се снимат, но и такива, които непременно искат да запечатат своята бременност по красив начин. Професионалната фотосесия за бременни е един от подаръците, които наистина ще оставят спомен. 

Във фотостудиото предоставят подходящи облекла и аксесоари, но всяка дама може сама да избере и подготви своя стайлинг. Бременността заслужава да бъде запаметена с красива фотосесия, която да напомня за този толкова важен и неповторим момент за всяка жена. 

 

За кого е предназначен подаръкът?

Подаръчните ваучери от Gift Tube са подходящ избор за подарък за най-различни видове получатели. С този подарък можеш да зарадваш и бременна дама. Можеш да й подариш ваучер на стойност или да избереш подходящо преживяване от нашия подбор. 

Разгледай, избери, подари. С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.