Луксозен подарък за мъж

В Gift Tube ще намериш повече от 800 забавления в различни ценови и тематични категории. Ако търсиш луксозен подарък за мъж – на правилното място си.

Предлагаме ти цяла колекция с незабравими изживявания, които не могат да се мерят с никоя вещ. 

За да направиш подаръка още по-запомнящ се, можеш да избереш и от специални ни луксозни опаковки.

Видове луксозни подаръци за мъж

Луксозните подаръци, които предлагаме са изключително много и разнообразни и е трудно да ги изброим всички.

И все пак, ето кои са най-популярните и търсени луксозни подаръци за мъж, за които клиентите ни най-често купуват ваучери за преживяване.

Луксозен подарък за мъж

Полет с балон

В Gift Tube можеш да намериш всички видове издигания и полети с балон. Ако обаче искаш да направиш истински луксозен подарък, предложението ни е VIP полет с балон за двама над Белоградчишките скали. Ще подариш най-незабравимото приключение.

Двойката ще е сама в балона, заедно с пилота разбира се, и ще летят над феноменалните Белоградчишки скали в продължение на един час

Ще пият шампанско, ще се любуват на изгрева, ще летят точно над скалистите масиви, които могат да се видят в цялост само от въздуха. 

Този подарък е идея за подаръкза младоженци, подарък за шефа или подарък за любимия, с когото да споделиш преживяването.

 

Романтична разходка, вечеря и нощувка на яхта

С Gift Tube можеш да организираш това преживяване само като закупиш вече подготвения от нас ваучер. Този луксозен подарък е подходящ за младоженци или подарък за сватба.

Разбира се, ваучерът е подходящ и за господата, които искат да направят предложение за брак и търсят подходящо място, романтика и обстановка. Какво по-романтично от яхта, залез и чаша за  вино в ръка. Това е точният момент.

 

Уикенд за двама

В Gift Tube ще намериш богата колекция от топ хотели, които предлагат вълшебно изживяване. 

Постарали сме се да направим пакети, които включват: 

  • винени дегустации;
  • конна езда;
  • романтична разходка с лодка и други.

 Избери най-подходящия подарък и нека ваканцията започне сега.

  Луксозен подарък за мъж

Ваучер на стойност

В Gift Tube можеш да избереш да подариш ваучер на стойност. В зависимост от бюджета ти ваучерът може да бъде освен на стойностите, публикувани в сайта, и за сума, определена от теб. 

Само се свържи с нас и ще ви направим специален ваучер, който ще даде свобода на получателя  сам да избере от голямо портфолио с услуги. 

Сумата може да бъде ползвана наведнъж, на части или да се доплати. Получателят има пълна свобода. Лесно е за теб – лесно е и за получателя. 

 

Lotus Elise Experience – преживяване със спортен автомобил

Направи луксозен подарък за мъж, който ще запали бензина в кръвта му. За любителите на високите скорости и адреналин, направи луксозен подарък - преживяване със спортните коли- стрели Lotus Elise. Постигни 100 км./час за по-малко от 5 секунди.

 

Возене на дрифт кола или дрифтене

За любителите на дрифта возенето в дрифт автомобил е несравнимо преживяване. По-луксозният вариант на подаръка е да подариш дрифт с шофиране до скъсване на 2 чифта гуми. 

Може да подариш и цял курс по дрифтене като обучението се провежда от топ пилота Ива Русинова на пистата до летище Крайници до Сапарева баня.

 

Защо да избереш луксозен подарък за мъж с ваучер за преживяване от Gift Tube?

Ако искаш подаръкът ти да се запомни, да впечатлиш получателя и със сигурност да се запомни – с Gift Tube решаваш всички тези въпроси. 

Луксозната опаковка на тубуса придава на всеки един подарък, включително луксозните подаръци за мъже завършеност и стил. 

Какво по-хубаво от това да станеш част от нечии спомени и да те споменават с прекрасния подарък, който си поднесъл. 

Незабравимото преживяване е единственият подарък, който няма да бъде захвърлен, а напротив – ще остане в сърцето завинаги. Каквито и вещи да подариш те се износват, изхабяват, дублират, а и доста от тях впоследствие биват препродавани. 

Търсейки впечатляващ подарък за мъж по магазините и обикаляйки с часове със сигурност няма да постигнеш по-добър резултат. 

Заявката на ваучер от Gift Tube става за минути. Взимаш ваучера си на място от нашия магазин или заявяваш през платформата с доставка. Лесно, удобно и оригинално. Подаръкът е решен.

 

Още няколко причини да избереш Gift Tube

Безплатен подарък към всеки ваучер

Знаеш ли, че когато купуваш ваучер от платформата, независимо за какво и на каква стойност, получаваш и подарък и за теб? Всеки месец безплатният подарък е различен.

Обикновено подаръкът е преживяване или услуга, за която имаш определени условия за ползване.

Сред които:

  • валидност;
  • период за ползване;
  • изискване да вземеш още някого със себе си;
  • безплатна опаковка или друго.

Да, в Gift Tube има подобни условия, но и има още нещо, което го няма никъде другаде и то е: “Правиш подарък и получаваш подарък”

 С Gift Tube е наистина много лесно.

Тубусът на Gift Tube е запазената ни марка. Неподражаема опаковка, която винаги е безплатна. 

Ако искаш да доплатиш за по-различна от основната опаковка, имаш възможност да избираш от 3 други цвята (червен, бял и тъмнозелен). 

 

Удобна локация за вземане на ваучера всеки ден

Gift Tube е единствената платформа за ваучери за преживявания, която има не една, а 2 локации

От магазина ни в Paradise Center трябва да заявиш ваучера на място и да го вземеш всеки ден от 10 до 22 часа, включително през уикенда. Така не губиш време да чакаш куриер, а дори и да се сетиш в последния момент – винаги сме насреща.

Възползвай се и от регулярните кампании, които предлагаме само на клиентите си в Paradise Center. 

С Gift Tube луксозния подарък е решен. Избери, купи, подари. С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.