Подарък за родител

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

В живота на всеки човек връзката с родителите е от най-важните. Познаваш ги от първия си ден, те са те превели за ръка през всички предизвикателства на израстването.

Но ето, че когато се налага да избереш подарък за родителите си, често си затруднен.

Разгледай платформата Gift Tube и ще се увериш, че с купуването на оригинален ваучер за преживяване ще направиш най-точния подарък за родители, ще им покажеш своето внимание и ще ги накараш да се почувстват специални.

Кой, ако не ти най-добре познава интересите им! С помощта на стотиците предложения на платформата Gift Tube имаш възможност да подариш най-емоционалния подарък - спомен за щастливо преживян момент.

С ваучер от Gift Tube можеш да зарадваш с подарък за родители своите най-близки хора за рожден ден, имен ден, годишнина от сватбата, юбилей, Ден на майката, Ден на бащата или просто да покажеш своето внимание и грижа без специален повод. 

Да бъдеш родител е предизвикателство и отговорност. По пътя на родителството майката и бащата са преминали през редица изпитания със съкровеното желание да дадат на своите деца сигурност и да ги изградят като добри и силни хора. 

Често родителите се лишават от личното си време и не си дават почивка. Те преминават през редица стресови ситуации, свързани със здравето и емоциите на децата им.

Понякога са изпитвали несигурност във взетите решения, но винаги основният им е стремеж е бил да осигурят най-доброто за децата си. Родителството е специална част от живота на човек, свързана с много саможертви, но и възнаградена с най-ценното - любовта на децата. 

Сега можеш да я покажеш, като избереш най-незабравимия подарък за родители от платформата на Gift Tube.

  Подарък за родител

Видове

Ваучер за почивка

Колко често родителите са забравяли за своите потребности, отдадени на грижите за децата си? Рутината е завладяла деня им, в бързане да изпълнят целия списък със задачи. Какво по-приятно преживяване от едно приятно бягство от сивото ежедневие?

Избери за тях ваучер за почивка в уютен хотел, в който ще се насладят на спокойствие и време за себе си и ще се заредят с нови сили за всекидневните житейски предизвикателства.

 

Екскурзия или пътешествие в природата

Докосването до природата ще прогони натрупаната умора и ще зареди родителите ти с положителни емоции. С купуването на ваучер за планински или конен преход или спускане в пещера ще добавиш към спомените им едно незабравимо приключение.

 

Спа пакети, козметични процедури или масаж

В платформата на Gift Tube има редица предложения за разпускащо преживяване, което ще покаже вниманието и грижата към твоите родители. 

Всяка една релаксираща процедура ще накара родителите да се почувстват по-млади, по-здрави и по-енергични.

 

Семейна фотосесия

Заснемането на семейна фотосесия от професионален фотограф ще остави прекрасен спомен и ще зареди родителите с положителни емоции. Фотосесията с най-близките ще намери специално място в семейния албум

Повярвай, ще бъдат много щастливи да покажат снимките на своите приятели, особено, ако и вие - децата, се включите във фотосесията.

 

Хоби урок

Ти познаваш своите родители най-добре. Едни се увличат по рисуване, приложни изкуства и фотография,  за други музиката и танците са източник на вдъхновение, а някои обожават тънкостите на кулинарията. 

Със закупуването на ваучер за урок в областта на любимото им хоби, ще им подариш безценни моменти на радост и ще ги накараш да се чувстват специални и обичани.

 

Тематично преживяване

Ваучер за вечеря на тъмно, дегустация за любителите на виното или шоколада, посещение на музей на илюзиите би бил удачен подарък за родители, които обичат нестандартните преживявания

 

Билети за комедийно шоу или театър

Подарък за родители, които обичат магията на театъра. Такова преживяване ще ги разведри и ще ги накара да се усмихнат, а смехът е здраве.

 

Преживяване с вкус на адреналин

По-смелите и авантюристично настроени родители биха се зарадвали да им подариш подаръци за родители тип “ваучер за преживяване” като издигане с балон, тренировки по катерене, гмуркане, а защо не и урок по пилотиране на двуместен самолет.

В монотонния ритъм на ежедневието много родители забравят за някои свои младежки мечти. С такъв подарък ще ги накараш да си спомнят вкуса на младостта.

 

Онлайн сесии

Подарък за родители със сгъстен ежедневен график. Индивидуална тренировъчна програма, персонализирана хранителна консултация, изготвяне на хороскоп или индивидуален хюман дизайн анализ биха били чудесен подарък за работещите родители, които трудно намират време за себе си.

 

Личностно развитие

С възрастта човек помъдрява, обръща се към своето духовно Аз и търси начини, с които да се усъвършенства, одухотвори и развие личността си.

С преживявания като индивидуална танцова медитация, йога на смеха, водена релаксация, нейрографика, индивидуална арт терапия ще помогнеш на своите родители да потърсят или възстановят своя духовен баланс.

 

Разкрасяващ подарък за майка

С ваучер за преживяване като лазерно подмладяване, радиочестотен биолифтинг, фотоподмладяване или HIFU лифтинг за млада и стегната кожа, ще накараш лицето на твоята майка да засияе. Избери от десетките козметични процедури на платформата Gift Tube.

 

Нестандартен подарък за баща

Във всеки възрастен мъж живее малко момче. А кое малко момче не е мечтало да копае с истински багер или да подкара трактор?

Подари преживяване, което ще разведри искрено твоя баща и ще го върне в детството. Разгледай и другите идеи в секцията нестандартен подарък за родител на платформата Gift Tube.

 

Луксозен подарък за специален повод

За юбилея на твоите родители разгледай специалните предложения, подбрани като идеи за луксозен подарък на платформата на Gift Tube. Балонена фиеста, романтично бягство за двама или винен уикенд - разгледай и избери преживяване, което ще остане незабравим и оригинален подарък.

 

Защо да изберем Gift Tube?

Платформата Gift Tube е правилното място за избор на преживяване, което да поднесеш като ПОДАРЪК ЗА РОДИТЕЛИ!

За двамата или за всеки поотделно - разгледай, избери и купи ваучер за преживяване от Gift Tube и покажи на родителите си колко може да е голяма любовта им към тях и колко много значат за теб!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.