За теб, ЛЮБОВ - персонализирана книжка от 30 карти за дописване - A1 Club

За теб, ЛЮБОВ - персонализирана книжка от 30 карти за дописване - A1 Club
20,00 лв.

30 карти за дописване с лично послание - "За теб, любов"!

Търсиш уникален и сантиментален подарък за твоя любим човек? Такъв, който носи твоя почерк и ще остане за спомен? Спри да търсиш!

Попълни картите с твое лично послание „За теб, любов“ и voilà: имаш перфектния подарък.

Имаш началато. Само довършваш изреченията.

30 романтични, смешни или сериозни - ти решаваш какви да са посланията! 

Творецът си ти! Не му мисли  много.  Отпусни се и се забавлявай!

Твоят любим човек ще получи 30 карти, свързани с халка в оригинална кутийка тубус. Всяка карта носи твоето послание. Ние ще помогнем, давайки началото на изречението. Така дори и да не си творец, ще можеш да създадеш твоята персонализирана книжка от карти по най-добрия начин.

Припомни най-хубавите ви моменти заедно, покажи отношението си по романтичен начин и остави следа в сърцето на любимия човек. Персонализираната книжка с карти „За теб, любов“ позволява свобода да изразиш своята емоция.

От теб зависи как ще довършиш всяко изречение. Трябва само да допишеш започнатите послания и изненадата за твоя любим човек е готова.  

Карти с оригинален и стилен дизайн. Всяка карта има уникални герои, които подсилват емоцията, която искаш да предадеш.

Както попълването на картите, така и тяхното поднасяне и четене е преживяване, с което ние от Gift Tube искаме да ти помогнем да направиш уникален подарък за любимия човек.

Подаръкът ще е още по-запомнящ се, ако поднесеш и ваучер за преживяване. Разгледай над 500 забавления от Gift Tube, с които сбъдваш мечти.

 

Отстъпка: Възползвай се и добави ваучер за конкретно преживяване или ваучер на стойност. Получаваш 5% отстъпка от ваучера за преживяване.

Ваучерът е с 1 година валидност и ще го получиш навит на папирус в кутията - тубус на персонализираните карти “За теб“.

Разгледай още от колекцията ни персонализирани карти за дописване „За теб, приятел“ и “За теб, мамо!“

Какви са изреченията, които трябва да попълня?

За да придобиеш представа за съдържанието на книжката, ето и част от изреченията, които трябва да довършиш

За мен ти си …
Когато те видях за първи път,
Три неща, с които ме спечели
След първата целувка, си казах
Караш ме да се смея всеки път, когато
Правиш най-хубавите ...

Персонализиран подарък за двойки

"За теб" е персонализиран подарък за двойки, който е с дописване. Независимо кой е любимият, тази изненада е много подходяща за половинката ви или друг важен и любим човек в живота ви. Тази малка книжка е толкова лична и сантиментална, че може да превърне дори най-обикновения ден в специален празник.

Вече не ти трябва специален повод, за да кажеш, че го/я обичаш! Отпразнувай любовта със "За теб, любов" - персонализиран подарък, подходящ за двойки, за съпрузи, за близки, за влюбени. Създаден за всеки, който обичаш! Купи сега на отлична цена.

Купи оригинална изненада за любим човек

Сега можем да закупиш оригинална изненада за любим човек на добра цена. Това е оригинална идея за подарък за любимия. Може да се поднесе на съпруг или съпруга, гадже, приятел, приятелка, годеник и още. Заедно с подаръка идва и възможността да отстъпка за още по-ниска цена! Купи сега и поръчай онлайн - с доставка по имейл или доставка до адрес.

Оригинален подарък за любим човек, на когото държиш и обичаш от все сърце! Демонстрирай своята признателност и кажи "Обичам те!" по уникален начин!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.