Зарадвай с подарък преживяване

Кавитация + вакуум терапия - ваучер за процедура

Кавитация + вакуум терапия - ваучер за процедура

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Купи ваучер за кавитация + вакуум терапия на добра цена с ваучер от Gift Tube! 

Етапи на процедурата:

 • Нанасяне на ултразвуков гел и третиране на зоните с накрайника за кавитация;
 • Третиране на обработените зони с накрайник за вакуумна терапия
 • Времетраене: 30 минути

Кавитацията е ефективен метод за премахване на мастни депа в тялото без хирургическа намеса. Процесът се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите като се използват контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета.

Благодарение на кавитацията може да промениш формата на тялото си, да намалиш целулита, мастните образувания и натрупвания, без да причиняваш вреди на целостта на тъканите.

Благодарение на вакуума механично се въздейства на целулита и натрупаните мазнини изхвърлят чрез лимфата. При терапия се постига ускоряване на кръвната циркулация,  дрениране на токсините, стимулира се метаболизма и се елиминират излишните мазнини по тялото.

Вторият най-важен ефект е този на детоксикация.

Премахване на токсините от тялото става през мастните и потните жлези. Известно е, че потните жлези просто „изгарят“ съдържанието в тях под действие на приложения вакуум.

 

Кавитацията се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите като се използват контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета.

Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфата и отделителната система. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма. Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 минути
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

90,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
  Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.

  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.